OVER ZvA

Zorg van Aafke is in 2013 opgericht door mij, Aafke Feenstra. Nadat ik meer dan tien jaar met veel plezier werkzaam was in de zorg wilde ik meer voor mijn cliënten doen. ZvA is in het bezit van verschillende diploma’s en certificaten waarvan, Maatschappelijk Medewerker Zorg-specifieke doelgroepen en in de afronding GGZ agoog (HBO) en erkenningen voor de onderstaande competenties erkend door EVC Centrum Nederland. (HBO) Communiceren, Cliëntondersteuning, Samenwerken en professionele ontwikkeling. En onder meer certificaten voor coaching, Mindfulness, Oplossingsgericht werken en Methodisch begeleiden. Wij werken enkel met gediplomeerd personeel.

Inmiddels bestaat ZvA uit een team  van deskundige collega’s en verschillende onderaannemers en maken wij gebruik van overige expertise centra.

Wij spelen in op de wensen van de persoon en wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de zelfredzaamheid te vergroten en talenten te ontwikkelen.

Er zijn al vele cliënten met succes geholpen!

CONTACT

Ben je klaar om hulp te vragen? Wil je tijdens een vrijblijvend intakegesprek er achter komen wat wij jou kunnen bieden neem dan contact op. Bel of maak gebruik van onze contactformulier.

 

 

Aafke Feenstra

06 51806043
info@zorgvanaafke.nl

Contactformulier